top of page

over ons

2009 - "dat duurt lang"

Als tiener was ik al enorm geïnteresseerd in IT. De internetsnelheid was bijgevolg al snel onvoldoende. Om het dan te vergelijken vroeg ik aan mij vader voor ons contract bij de leverancier. Hij had geen tijd/zin om hiernaar te zoeken. Uiteindelijk ging ik er naar op zoek en kwam ik tot de constatatie dat er 20 mappen waren.

"Verzekering","Woning","Telefonie","Contracten",...

Het duurde dus wel even om de juiste map te vinden. Mits het internetcontract door de telefoonprovider ging, zat dit in de map "Telefonie". Ik vond het niet handig, maar dacht er niet verder over na.

2011 - Fastfood

Als studentenjob kwam ik bij een fastfoodrestaurant uit. Daar zag ik dan 1000 en 1 mappen. "Contracten","Studenten","Voedselveiligheid","Hygiëne",...

Ik had toen begrepen dat dergelijke administratieve organisatie zich niet enkel bij me thuis voordeed.

Franchise

De franchisenemer van de fastfoodketen vroeg me om op zijn bureau te gaan werken. Hier worden alle administratieve zaken geregeld (contracten opstellen met leveranciers, loonbrieven opmaken, wagenpark beheren, ...).

Hier bleek hetzelfde scenario zich voor te doen maar dan over 7 fastfood restaurants wat het nog complexer maakte. Verbouwingsdossiers en notariële aktes zaten door elkaar wat dagelijks meer tijdverlies veroorzaakte dan wat anders.

logopediste

Mijn partner studeerde af als logopediste en als logopediste werk je bijna altijd op zelfstandige basis. Met de papierwinkel in aantocht en mijn IT achtergrond heb ik besloten om de administratie over te nemen en een gemakkelijker systeem te ontwikkelen.

2021 - archiveitalway

Na een lange zoektocht naar een snel, efficiënt, veilig en gemakkelijk te onderhouden systeem is ArchiveItAlway tot stand gekomen.

Het systeem is zo handig in gebruik dat het voor particulieren en KMO's snel ingezet kan worden.

bottom of page